• Bruiloft

 • Bruiloft

 • Bruiloft

  In onze bakkerij worden de lekkerste bruidstaarten gemaakt. Elke bruidstaart wordt persoonlijk met het bruidspaar afgestemd.
 • Bruiloft

  In onze bakkerij worden de lekkerste bruidstaarten gemaakt. Elke bruidstaart wordt persoonlijk met het bruidspaar afgestemd.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Bruidstaart in de Bakkerij

Bruidstaart

Bij een bruiloft hoort een Bruidstaart.  Wij verzorgen graag dit feestelijke moment voor jullie.

Met bubbels onthalen wij jullie en de gasten bij het stadhuis van Delft.   Met het glas in de hand wandelen jullie naar onze bakkerij/lunchroom waar de bruidstaart klaar staat.

Hierna genieten jullie van koffie/thee en taart.   Het is ook mogelijk om dit uit te breiden met een Wedding High Tea of Wedding Lunch.  Tevens kunnen wij passende receptiegebakjes, petit-fours of cupcakes maken voor het feest 's avonds. 

Vooraf wordt dit mooie moment geheel met jullie afgestemd.   

Maak gerust een geheel vrijblijvende afspraak met de bakker om jullie wensen door te spreken. Een bruiloft is al duur genoeg, dus zijn onze taarten zeer schappelijk geprijsd en daarnaast ook nog eens overheerlijk!

Reserveer nu

Over ons

Leon Korevaar (alias Bakker Suikerbuik) heeft samen met zijn vrouw Mylène sinds november 2012 een bakkerij aan de Hippolytusbuurt.
In die relatief korte tijd is de bakkerij voor veel Delftenaren en toeristen een populair plekje om te genieten van een kopje thee met vers gebak.

lees meer

Contact

Bakker Suikerbuik

Hippolytusbuurt 22-24

2611 HN Delft

015-2125726

info@bakkersuikerbuik.nl

contact formulier

Openingstijden:

Maandag:  - TIJDELIJK GESLOTEN
dinsdag tm vrijdag: 9.00-17.00 uur
zaterdag: 08.00-17.00 uur
zondag:   - TIJDELIJK GESLOTEN

Afwijkende openingstijden: 

 

I.v.m. de sluiting van de Horeca vanwege de corona-crisis, zijn wij op zondag en maandag gesloten, zolang de horeca op gelaste van de overheid gesloten moet blijven. 

 

Zondag 31 mei - 1e Pinksterdag: gesloten

Maandag 1 juni - 2e Pinksterdag: gesloten 

 


Evenementen Nieuws Vacatures