• Arrangementen

    Heeft u iets te vieren? Verjaardag, 25-jarig huwelijk, personeelsfeest, wat het ook is, bij ons in de bakkerij bent u aan het juiste adres voor een intiem en gezellig feest.
  • 1

Vermeer Lunch & Wandeling

Vermeer Lunch & Wandeling

Delft is de stad van Johannes Vermeer. Hij is in Delft geboren, woonde en werkte in Delft is en is hier ook begraven.

Geheel in het teken van zijn leven hebben wij een leuk arrangement samengesteld. U wordt ontvangen met hartige proeverij direct uit de Bakkerij geserveerd op een houten schilderspalet. Hierbij drinkt u verse muntthee van Plukkruidje (of desgewenst koffie). Na dit verwenmomentje gaat u aan de hand van een leuke flyer met alle informatie op stap door Delft.

U ziet de plaats waar hij geboren is, waar hij gewoond heeft, waar hij werkte en waar hij begraven ligt. Ook ziet u met eigen ogen de plek waar hij het beroemde schilderij "Het Straatje van Vermeer" schilderde.

Prijs van dit arrangement is € 13,50 p.p.

Reserveer nu

Over ons

Leon Korevaar (alias Bakker Suikerbuik) heeft samen met zijn vrouw Mylène sinds november 2012 een bakkerij aan de Hippolytusbuurt.
In die relatief korte tijd is de bakkerij voor veel Delftenaren en toeristen een populair plekje om te genieten van een kopje thee met vers gebak.

lees meer

Contact

Bakker Suikerbuik

Hippolytusbuurt 24

2611 HN Delft

015-2125726

info@bakkersuikerbuik.nl

contact formulier

Openingstijden:

Wegens vakantie gesloten van: 3 tm 10 juni 2019
Maandag geopend van 9.00 – 17.00 uur (alleen van april t/m september)
dinsdag tm vrijdag: 9.00-17.00 uur
zaterdag: 08.00-17.00 uur
zondag:  12.00-17.00 uur


Evenementen Nieuws Vacatures