• Arrangementen

    Heeft u iets te vieren? Verjaardag, 25-jarig huwelijk, personeelsfeest, wat het ook is, bij ons in de bakkerij bent u aan het juiste adres voor een intiem en gezellig feest.
  • 1

Delft op Maat

Familiedag, vriendenuitstapje, vrijgezellenmiddag, wat de reden ook is, Delft is een geweldige stad met veel mogelijkheden. Bakker Suikerbuik is een perfecte uitvalsbasis voor deze dag en wij denken en organiseren graag met u mee!

Er zijn veel mogelijkheden bijvoorbeeld:

- U en uw gezelschap starten de dag met koffie en gebak in de bakkerij, na een bezoek aan het Prinsenhof Museum komt u terug voor een gezellige lunch, hierna stapt u voor de deur op de rondvaart , die speciaal voor u en uw gasten bij ons aanmeert en u sluit de dag af met een lekkere High Wine.

-Of u start de dag met koffie en gebak, gaat daarna de stadswandeling doen, komt terug voor een High Tea en sluit af met een gezellige workshop waarbij ieder zijn/haar eigen Charlotte Taart maakt.

-Of wij regelen voor u een rondvaart in een sloep, waarbij u een picknick mand meekrijgt met een heerlijke uitgebreide lunch. U geniet van een vaartocht door de gezellige en historische grachten van Delft, meert na een uur weer aan bij Bakker Suikerbuik voor koffie met gebak en gaat daarna een leuke fotoshoot doen in Vermeerkledij.   

Bel of stuur ons een e-mail. Aan de hand van wat uw wensen zijn, en het budget stellen wij graag een geschikt arrangement voor u samen.

Reserveer nu

Over ons

Leon Korevaar (alias Bakker Suikerbuik) heeft samen met zijn vrouw Mylène sinds november 2012 een bakkerij aan de Hippolytusbuurt.
In die relatief korte tijd is de bakkerij voor veel Delftenaren en toeristen een populair plekje om te genieten van een kopje thee met vers gebak.

lees meer

Contact

Bakker Suikerbuik

Hippolytusbuurt 22-24

2611 HN Delft

015-2125726

info@bakkersuikerbuik.nl

contact formulier

Openingstijden:

 

Dinsdag tm zaterdag van 8.00 uur tot 17.00 uur

Zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur

 

 

 

 


Evenementen Nieuws Vacatures