• Lunch

  Lunchen bij Bakker Suikerbuik is een aanrader!
 • Lunch

  Lunchen bij Bakker Suikerbuik is een aanrader!
 • Lunch

  Lunchen bij Bakker Suikerbuik is een aanrader!
 • 1
 • 2
 • 3

Lunch

lunch

Lunchen bij Bakker Suikerbuik

In de afgelopen jaren is Bakker Suikerbuik uitgegroeid tot een geliefd plekje om te lunchen. Ieder ochtend maakt de bakker het brood voor de lunch, zodat er altijd heerlijk vers zacht brood is om te nuttigen.

Eén van de favoriete lunchgerechten is de Croque Monsieur, een super grote tosti gemaakt van pomodori tomatenbrood, Goudse Kaas en Duitse Ham. Ook zijn zusje, de Croque Madame, met twee gebakken eitjes erop is favoriet.

De Hartige Proeverij, een plank gevuld met 5 verschillende hartige lekkernijen uit de bakkerij wordt regelmatig geserveerd. Maar ook het broodje Gezond, wat met veel rauwkorst, echt zijn naam eer aan doet, wordt regelmatig besteld.

Broodjes zoals de ‘Hete Geit’ en ‘Jamie Oliver’ moet je echt ontdekken. Maar wil je liever gewoon een broodje kaas of een heerlijke kalfssaucijs, dan ben je bij Bakker Suikerbuik aan het goede adres.

Bij de lunch serveren we naast koffie en thee, diverse vruchtensappen, verse jus d’orange, smoothies, biologische frisdranken of eventueel lekker een glaasje wijn of bier.

Kom gauw eens proeven!


Reserveer nu

Over ons

Leon Korevaar (alias Bakker Suikerbuik) heeft samen met zijn vrouw Mylène sinds november 2012 een bakkerij aan de Hippolytusbuurt.
In die relatief korte tijd is de bakkerij voor veel Delftenaren en toeristen een populair plekje om te genieten van een kopje thee met vers gebak.

lees meer

Contact

Bakker Suikerbuik

Hippolytusbuurt 24

2611 HN Delft

015-2125726

info@bakkersuikerbuik.nl

contact formulier

Openingstijden:

Wegens vakantie gesloten van: 3 tm 10 juni 2019
Maandag geopend van 9.00 – 17.00 uur (alleen van april t/m september)
dinsdag tm vrijdag: 9.00-17.00 uur
zaterdag: 08.00-17.00 uur
zondag:  12.00-17.00 uur


Evenementen Nieuws Vacatures