VACATURES VOOR DIVERSE FUNCTIES 

 

LUNCH KOK

Kan jij de heerlijkste lunches bereiden en heb je ook een hart voor zoete lekkernijen, dan ben jij de perfecte lunchkok die wij zoeken.

Samen met de bakker zorg je ervoor dat dagelijks niet alleen heerlijke zoete lekkernijen, maar ook de lekkerste broodjes, salades, uitsmijters, borrelplanken en High Tea's uit onze bakkerij geserveerd worden.

Je bent creatief en denkt graag mee over de inhoud van de menukaart.

Je zorgt voor de mis-en-place.  Je werkt schoon en netjes en volgt de HCCP regels. Zorgt voor de schoonmaak van de keuken en bovendien heb je oog voor het beheer van de inkoop.

Verder vinden wij het leuk als je er graag voor zorgt dat ieder gerecht er geweldig uitziet. 

Werkuren (ong. 24-28 uur) in overleg, doordeweeks en op één weekenddag. 

Heb jij zin om in ons team mee te gaan werken en naar een hoger niveau te brengen,  klik dan hier om te solliciteren. 

 

 

 

HULP BEDIENING    

Ben jij een scholier of student (16 jaar of ouder) en zoek je een leuke baan voor in het weekend (en of een doordeweekse dag) ; solliciteer dan voor deze functie.  Je taken bestaan uit het serveren van koffie's,  andere drankjes,  lunch en taartjes.  Het leegruimen en schoonmaken van de tafels en de ruimte.  Je komt te werken in onze lunchroom en op ons gezellige terras met terrasboot.

Ervaring is geen vereiste maar:

- Je bent minimaal één dag per weekend beschikbaar (zaterdag of zondag)

- Vind het leuk en prima om in de (school)vakanties ook door de weeks extra te werken.

- Je steekt graag de handen uit de mouwen en vind het dus niet erg om mee te helpen met opruimen en schoonmaken

- Je hebt er plezier in om met mensen om te gaan

- Je spreekt minimaal Nederlands en Engels 

Klik hier om te solliciteren of kom gewoon even binnen lopen!

 

ALLROUND HORECA MEDEWERKER

Als allround medewerker heb je een uitdagende baan en ben je overal inzetbaar. Het ene moment help je een klant die gebakjes koopt om op het werk te trakteren, het volgende moment neem je bestellingen op aan tafel bij buitenlandse toeristen die komen lunchen en zo sta je weer een mooie latte macchiato te bereiden bij het espresso apparaat. 

Wij bieden een uitdagende allround parttime functie aan voor ong. 24 (tot 32) uur per week.  Beloning volgens de Horeca cao, gerichte cursus mogelijkheden en groeimogelijkheden. 

Functie-eisen:

- Ervaring in de Horeca

- Affiniteit met de foodbranche

- Klantvriendelijk en gastgericht

- Flexibel

- Inzetbaar doordeweeks en op zondag

- Minimaal Nederlands en Engels sprekend (extra taal is een pré)

- Collegiaal

- Verantwoordelijk

- Steekt graag de handen uit de mouwen

- Enthousiast en een opgeruimd karakter

 

Herken jij jezelf in dit profiel?  klik hier om te solliciteren of kom gezellig even langs!

 

KEUKENHULP - LUNCH   

Sta jij graag in de keuken en lijkt dit jou de ideale bijbaan?  Solliciteer dan voor deze functie.  Samen met onze lunchkok maak jij de heerlijkste lunches: lekkere broodjes, salades, uitsmijters, borrelplanken en High Tea's.

Je werkt voornamelijk tijdens de middaguren en kunt dus 's morgens uitslapen en 's avonds lekker uit.  Ideale bijbaan toch?

Je hebt geen ervaring nodig, maar moet het gewoon leuk vinden om te doen.  Verder is het wel belangrijk dat je schoon en netjes werkt, minimaal 1 weekenddag beschikbaar bent en 16 jaar of ouder bent.  Ben je student en ook doordeweeks beschikbaar, solliciteer gerust op deze gezellige functie!

klik hier om te solliciteren  of kom gewoon even binnen lopen!

 

AFWASSER   

Voor weekenden zoeken wij nog iemand die het leuk vind om in de keuken de afwas te doen.  Je staat nooit alleen te werken, maar gezellig bij de rest van het keukenpersoneel in dezelfde ruimte.  Werktijden zijn   tussen 12.00 en 18.00 uur.  Dus 's avonds kan je lekker uit en 's morgens nog uitslapen.  Een ideale bijbaan waarbij ervaring is niet nodig. Enigste vereiste is dat je minimaal één middag (zaterdag of zondag) beschikbaar bent.   

klik hier om te solliciteren  of kom gewoon even binnen lopen!

 

ASSISTENT BEDRIJFSLEIDER

Ben je van nature klantgericht en heb je ervaring als leidinggevende? Wij zoeken een meewerkend voorman- of vrouw. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van het personeel en werkt mee in de bediening. Je zorgt ervoor dat iedereen goed samenwerkt en dat het aan onze klanten niets ontbreekt. Met jouw aanstekelijk enthousiasme zorg je voor een goede sfeer, waardoor onze klanten met een glimlach vertrekken (en natuurlijk ook weer terugkomen). 

Werkuren 32 uur.  Salaris conform je verantwoordelijkheden. 

Klik hier om te solliciteren