Menukaart

 


feestbuffet2

Neem gerust een kijkje op onze menukaart voordat u gezellig bij ons komt lunchen en ontdek de heerlijke gerechten en speciale drankjes die wij serveren.  Ook hebben wij rekening gehouden met de kinderen en voor hen een kidsmenu samengesteld.  Wist u dat veel van onze gerechten ook vegetarisch te verkrijgen zijn? Vraag dit gerust aan tafel en wij helpen u graag.

 

Wat niet op onze menukaart staat, zijn onze gebakjes.  Omdat dagelijks vers nieuw gebak gemaakt wordt en wij een wisselend assortiment hebben, is het niet mogelijk dit op de kaart te zetten.  Maar neem gerust een kijkje in onze gebaksvitrine om te zien wat de bakker vandaag heeft gemaakt.  Kiest u een red velvet gebakje, cheesecake, appelpuntje, mokkataartje, bokkepootje of toch de bekende Delftse Bol?   

 

Open hier onze menukaart als PDF

Over ons

Leon Korevaar (alias Bakker Suikerbuik) heeft samen met zijn vrouw Mylène sinds november 2012 een bakkerij aan de Hippolytusbuurt.
In die relatief korte tijd is de bakkerij voor veel Delftenaren en toeristen een populair plekje om te genieten van een kopje thee met vers gebak.

lees meer

Contact

Bakker Suikerbuik

Hippolytusbuurt 22-24

2611 HN Delft

015-2125726

info@bakkersuikerbuik.nl

contact formulier

Openingstijden:

 

Dinsdag tm vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur

Zaterdag van 8.00 tot 18.00 uur

Zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur

Gesloten:  Zondag 05 december, Vrijdag 24 december vanaf 16.00 uur,  1e en 2e Kerstdag 25 + 26 december, zaterdag 1 januari,  zondag 2 januari

 

 


Evenementen Nieuws Vacatures