30 oktober 2019

De kerstverlichting hangt weer boven de gracht. In de bakkerij is het heerlijk warm en ruikt het naar vers gebakken Streeckulaas.  Ook hebben we al een paar keer pepernoten gemaakt!  En afgelopen dagen komen er ook appelbollen uit de oven!

De tentoonstelling van Pieter de Hoogh brengt veel bezoekers naar het museum en naar de bakkerij.  Het zijn gezellig dagen!

Menukaart

In alle drukte, hebben we verder nog naar de menukaart gekeken en weer een lekkere herfst/winter lunchkaart samengesteld. Die gaan we vanaf volgend weekend gebruiken. 

November = Bak-vember

Daniël, onze oudste zoon, die op zaterdag de keuken aanstuurt, heeft bedacht dat we de maand november uitroepen tot        Bak-vember, een maand waarin we elke dag iets delen dat we graag bakken.  Denk gerust creatief mee voor deze maand. 

High Dinner zaterdag 16 november.

Er staat weer een 5-gangen High Dinner gepland op zaterdag 16 november om 19.00 uur.  Boek snel uw tafel!