Nieuws

Bakker Suikerbuik krijgt een maatje meer, van XL naar XXL. We zijn ontzettend blij om u te kunnen melden dat we het pand naast ons erbij gaan krijgen. We geloven erin dat het mogelijk moet kunnen zijn om de gezellige sfeer, uit te breiden in het pand rechts naast ons. Voor ons kwam het als een geweldige kans maar ook zeker bijzondere uitdaging voorbij.

Steeds meer mensen ontdekken de bijzondere sfeer en lekkere taartjes bij Bakker Suikerbuik Vorig jaar oktober werd het pand ons al aangeboden. Dit gaf ons een jaar lang de tijd om de financiering, de bouwplannen, een architect en een betrouwbare aannemer te vinden. Van eind november tot begin februari zal het pand in staat gebracht worden die wij het voor ogen hebben. In de derde week van januari zullen we geheel sluiten, om de verbinding tussen de twee panden open te maken zoals die 50 jaar geleden daar ook al was. Deze week kunt u gebruiken om de nodige kilo’s af te vallen. Uiteraard wordt u uitgenodigd bij de speciale opening. Tot die tijd houden we u op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Over ons

Leon Korevaar (alias Bakker Suikerbuik) heeft samen met zijn vrouw Mylène sinds november 2012 een bakkerij aan de Hippolytusbuurt.
In die relatief korte tijd is de bakkerij voor veel Delftenaren en toeristen een populair plekje om te genieten van een kopje thee met vers gebak.

lees meer

Contact

Bakker Suikerbuik

Hippolytusbuurt 24

2611 HN Delft

015-2125726

info@bakkersuikerbuik.nl

contact formulier

Openingstijden:

Wegens vakantie gesloten van: 3 tm 10 juni 2019
Maandag geopend van 9.00 – 17.00 uur (alleen van april t/m september)
dinsdag tm vrijdag: 9.00-17.00 uur
zaterdag: 08.00-17.00 uur
zondag:  12.00-17.00 uur


Evenementen Nieuws Vacatures